Zilton herenmode in Tilburg

Wanneer je op zoek bent naar een mooie chino of jeans, kun je niet om het hoogwaardige merk Zilton heen. Christian for men in Goirle, nabij Tilburg, voorziet je sinds 2016 van de mooiste Zilton broeken.

De geschiedenis van Zilton

Je verwacht het misschien niet, maar het huidige luxueuze Belgische mannenmerk Zilton startte in 1898 met het ontwerpen en produceren van petten. Het werk werd uitgevoerd door de overgrootouders van Paul Declerq, een van de huidige eigenaren. De petten waren een groot succes totdat de hippies in 1960 van de petten afzagen. Met het motto: “Niet iedereen draagt een pet, maar wel een broek”, startte de vader Paul, Daniel, in 1973 een broekenlijn op. De broekenlijn zet een hoge kwaliteit en een perfecte snit op de eerste plaats.

De broekenlijn werd een succes, waardoor het bedrijf voort kon bestaan binnen de familie. Het familiebedrijf werd dan ook door Paul en zijn broer Tom overgenomen, waarna de broekenlijn in 1995 de huidige naam kreeg: Zilton.

“Onze passie voor mode is reeds meer dan een eeuw een feit” – Paul Declerq

Het merk is uitgebreid van alleen een broekenlijn naar een volwaardig label waar je terecht kunt voor een complete look. Van jasjes en pullovers, tot shirts en accessoires.

Ongeëvenaarde pasvorm

De mannen van Zilton maken gebruik van hoogwaardige Italiaanse stoffen. In combinatie met de nog altijd perfecte snit, is tot op de dag van vandaag de pasvorm nog niet geëvenaard. Zilton heeft hierdoor een machtige plek kunnen bemachtigen binnen de snel veranderende modewereld.

Zilton herenmode bij Christian for men

Is jouw garderobe toe aan een nieuwe jeans of chino? Kies dan voor de herenmode van Zilton! Bij Christian for men in Goirle, aan de Tilburgseweg, kun je terecht voor een ruim assortiment luxe jeans en chino’s. Wij staan van dinsdag t/m zaterdag voor je klaar in onze winkel!

Is een maat niet op voorraad? Geen probleem, wij bestellen de broek graag voor je!

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl