Vanguard herenmode in Tilburg

Vanguard is een op en top lifestylemerk, gericht op zelfbewuste en avontuurlijke mannen. De letterlijke vertaling van Vanguard is Pionier. Een pionier wil de wereld ontdekken, de eerste zijn, het liefst op zijn motor. Een lange reis vol vrijheid en avontuur. Met die gedachte is Vanguard erin geslaagd een ijzersterke collectie neer te zetten. Christian for Men, nabij Tilburg, heeft een ruime collectie met shirts, pullovers, vesten, colberts, jeans en jacks van Vanguard.

Vanguard

De kledinglijn van Vanguard staat bekend om zijn unieke stijl met sterke link naar motoren en bikers. Klassieke motoren en het Amerikaanse gevoel van vrijheid dienen als inspiratiebron. De motor-geïnspireerde details zijn terug te vinden in het ontwerp van elk kledingstuk, zowel aan de buiten- als binnenkant. Originaliteit zit hem naast de details in de stoere ontwerpen, duurzame materialen en fijne pasvorm. Dit karakter zorgt ervoor dat de kleding van topkwaliteit is en goed tegen een stootje kan.

Vanguard herenmode bij Christian for men

Christan for men zorgt ieder seizoen weer voor een gevarieerde en uitgebreide collectie van Vanguard. De collectie bestaat uit shirts, vesten, pullovers, colberts en jacks. Van basic tot prachtig uitgewerkte stukken. Maar het echte speerpunt zijn toch wel de jeans, die bekend staan om hun prachtige wassingen, stretch kwaliteit en fijne pasvorm. Inmiddels verkrijgbaar in drie modellen,V7 Rider, V7 Rider Slim en het nieuwste model, de V8 Racer.

Vanguard - Christian For Men

De koffie staat klaar

De authentieke en modieuze kleding van Vanguard bekijk en pas je natuurlijk in de winkel. Kom eens langs bij Christian for men, een herenmodezaak met veelzijdige herenmode in Tilburg. Je bent vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Direct achter de winkel kun je gratis je auto parkeren.

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl