Replay herenmode in Tilburg

De perfect zittende jeans, wie is er niet naar op zoek? In 1978 werd het Italiaanse merk Replay opgericht. Oprichter Claudio Buziol raakte geïnspireerd door de stoere uitstraling van de jeans uit de jaren ’50, waardoor Replay inmiddels bekend staat als hét denimmerk. Replay is voor iedereen die van casual en comfort houdt. Een beetje rebels, maar vooral mooi in zijn eenvoud en uitstekende kwaliteit. Ieder seizoen selecteert Christian for men voor u de mooiste Replay herenmode. Kom eens binnenlopen om kennis te maken met Replay!

De stijl van Replay

Vernieuwend maar toch authentiek door de Italiaanse allure. Dat is wat de kleding van Replay het best omschrijft. De ontwerpers van Replay zien de spijkerbroek als een essentieel kledingstuk dat door iedereen gedragen kan worden. De collecties van Replay zijn innovatief en vervaardigd uit de allerbeste materialen. Je kan er altijd zeker van zijn dat spijkerbroeken van Replay met aandacht voor kwaliteit zijn gemaakt en daardoor lang meegaan.

Replay herenmode bij Christian for men

Replay is al jaren een begrip bij Christian for men. In onze Replay herencollectie vind u jeans met diverse fits en natuurlijk de ongeëvenaarde Hyperflex jeans in verschillende wassingen. Bij Christian for men kunt u daarnaast terecht voor een stoere sweater, een denim shirt, of juist een lekker luchtig T-shirt van dit mooie Italiaanse merk.

De koffie staat klaar

Op zoek naar de perfecte Replay jeans? Kom dan eens langs bij Christian for men, een herenmodezaak met veelzijdige herenmode in Tilburg. Je bent vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Direct achter de winkel kun je gratis parkeren.

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl