Profuomo in Tilburg

Bij Christian for men vinden we kwaliteit, mooie stoffen en een goede pasvorm heel belangrijk. Daarom vind je vanaf de zomer van 2020 de collectie van Profuomo bij Christian for men. Het familiebedrijf Profuomo is in 1934 is opgezet door Heinz Michaelis. Al drie generaties lang maakt Profuomo kwaliteitskleding met speciale aandacht voor elke stap in het design- en productieproces.

De geschiedenis van Profuomo

Ondanks de naam doet vermoeden is Profuomo een authentiek Nederlands bedrijf. Het bedrijf begon in 1934 als dassenfabriek. De zijde stoffen die Heinz Michaelis gebruikte voor de dassen kwamen uit de zijdestad Como, gelegen aan het Comomeer. Deze Italiaanse stad dankt haar welvaart aan de bewerking en productie van het kostbare zijde, dat ook nu nog volop wordt geproduceerd. Naast de stof is ook de afwerking, pasvorm en de hoge kwaliteit geïnspireerd op de Italiaanse mode.

Vakmanschap en de mooiste stoffen

Profuomo hecht veel waarde aan maatschappelijk ondernemen. Het beleid is erop gericht om producten te ontwikkelen die duurzaam zijn voor degene die ze produceert én degene die ze draagt.  Zo zijn de overhemden gemaakt van de allerbeste stoffen, zoals Twill, Oxford en Panama Oxford. Profuomo werkt met de beste Italiaanse wevers en de kleding wordt veelvuldig getest op aspecten zoals kleurechtheid, treksterkte, krimp en pasvorm.

Profuomo bij Christian for men

Op zoek naar kleding van Profuomo in Tilburg? Of je nu op zoek bent naar de mooiste basics, elegante overhemden, polo’s of truien, je vindt het allemaal in de collectie van Profuomo bij Christian for men. We helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte outfit.

Je bent vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Direct achter de winkel kun je gratis je auto parkeren.

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl