Pierre Cardin herenmode in Tilburg

Ben je op zoek naar luxe heren jeans? Pierre Cardin zorgt met de eigentijdse pasvorm voor een comfortabele, luxe outfit. Je shopt deze jeans bij Christian for men in Goirle, nabij Tilburg.

De geschiedenis van Pierre Cardin

Voordat de in 1922 geboren Fransman zijn eigen naam vestigde, werkte hij voor het grote merk Dior. In 1950 maakte hij de eerste stap om zichzelf op de kaart te zetten door het openen van een eigen winkel in Frankrijk. Drie jaar later begon hij met het designen van haute couture mode. Pas in 1960 presenteerde hij zijn eerste heren collectie waarmee hij zichzelf direct op de kaart heeft gezet. Zijn hele carrière is hij de modewereld een stap voorgebleven. Zo introduceerde hij in 1975 couture in het communistische China en was zijn collectie voor een groter publiek bereikbaar met een ready-to-wear collectie. Hij heeft zichzelf onmisbaar gemaakt in de modewereld en is met recht een legende te noemen.

Eigen manier van werken

Cardin gaf als eerste modeontwerper zijn merknaam in licentie uit aan een andere fabrikant, iets wat tegenwoordig heel gebruikelijk is maar destijds keek men er raar van op. Onder andere hiermee was Pierre Cardin een van de eerste die tegen het mode-systeem aanschopte. Ook vond hij het verschrikkelijk om verplichtingen te hebben en is hij gestopt met het showen van zijn kleding op de gebruikelijke momenten. Hij showde zijn kleding wanneer het hem uitkwam.

Pierre Cardin herenmode bij Christian for men

Op zoek naar herenkleding van Pierre Cardin in Tilburg? Christian for men verkoopt al jaren met succes de jeans modellen Lyon Future Flex en Antibes. Stuk voor stuk absolute top jeans met een comfortabele, eigentijdse en luxe pasvorm om elke outfit compleet te maken! Is een model of maat niet op voorraad? Geen probleem, wij bestellen deze graag voor je!

Je bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Gratis parkeren kan direct voor of achter de winkel.

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl