Sinds 1980

Over Christian for men

Christian for Men is inmiddels een begrip in Goirle en ver daarbuiten. We hebben een gevarieerd assortiment dat we ieder seizoen met veel zorg en passie samenstellen.

Christian for men probeert klanten te prikkelen en te verrassen door middel van steeds vernieuwende collecties.

Door te werken met gerenommeerde modehuizen zijn wij in staat om altijd weer te laatste mode en trends aan te bieden in onze winkel aan de Tilburgseweg 92 in Goirle. Van modisch Italiaans, tot hip en trendy, van midden naar hoog segment. We willen dat jij je als klant thuis voelt bij ons, jong of oud, wij hebben voor iedere leeftijd en stijl voldoende aanbod. Kom binnen, pak een heerlijk bakje verse koffie met een gebakje en geef je ogen rustig de kost.

Doordat de winkel overzichtelijk en rustig is ingericht, is het makkelijk je te oriënteren in ons uitgebreide assortiment. Wij helpen iedereen graag met een goed, deskundig maar vooral eerlijk advies. Service staat bij Christian for men absoluut op nummer één en wij nemen dan ook voor iedere klant uitgebreid de tijd. Voel je welkom!

Christian van Sprang
Onze merken

Voor de modebewuste man

Door te werken met gerenommeerde modehuizen zijn wij in staat om altijd weer te laatste mode en trends aan te bieden in onze winkel. Wij verkopen onder andere collecties van Hugo Boss, Gentiluomo, Replay en Gant.
Maak kennis met de verschillend merken!

Bekijk al onze merken
De koffie staat klaar

Kom langs in de winkel

We helpen je graag met een goed, deskundig, maar vooral ook eerlijk advies!

naar contact