Lacoste herenmode in Tilburg

De Franse modegeschiedenis is eeuwenoud. Wie wel eens een bezoekje brengt aan de Franse hoofdstad zal het beamen: onze Zuiderburen hebben gevoel voor stijl. Om er net zo stijlvol en elegant uit te zien hoef je gelukkig niet direct een weekend naar Parijs te plannen. Je koopt de mooiste Franse mode gewoon bij Christian for men! Christian for men in Goirle, nabij Tilburg, biedt een gevarieerd assortiment dat elk seizoen met veel zorg en liefde wordt samengesteld. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit meer dan 18 topmerken. Een van deze merken is Lacoste, een typisch Frans merk met op sport geïnspireerde elegantie.

De stijl van Lacoste

Het merk Lacoste is in 1933 opgericht door René Lacoste, een tennislegende in Frankrijk. Om de tennissport goed te kunnen beoefenen besloot René Lacoste de lange mouwen van een shirt in te korten. Dit is het begin van de polo; de stijl van Lacoste is gedefinieerd. De bekende Lacoste-polo’s zijn inmiddels echte klassiekers en niet meer weg te denken uit het modebeeld.

Lacoste heeft zich ontwikkeld tot een sportief en modieus merk. Waar Lacoste begon met polo’s voor tennis en later golf, hebben ze tegenwoordig een volledige kledinglijn. De items van Lacoste worden gemaakt van mooie en hoogwaardige stoffen. Petit-piqué, de benaming van de kenmerkende stof van Lacoste is wereldwijd bekend en niet na te maken. Dit geeft de Lacoste zijn karakteristieke eigenschappen van comfort en elegantie.

Lacoste herenmode bij Christian for men

De elegante Franse stijl en de sportieve looks van Lacoste zijn een mooie toevoeging aan de collectie van Christian for men. We verkopen naast de bekende polo’s ook andere mooie items van Lacoste, zoals bijvoorbeeld sweaters. De ideale combinatie voor een stijlvolle look!

Lacoste herenmode in tilburg
Lacoste herenmode in tilburg

De koffie staat klaar

Wil je de items van Lacoste van dichtbij bekijken en rustig passen? Kom dan eens langs bij Christian for men, een herenmodezaak met veelzijdige herenmode in Tilburg. Je bent vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Direct achter de winkel kun je gratis je auto parkeren.

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl