Herenmode Tilburg

Aan de rand van Tilburg is het prachtige Goirle gevestigd. Naast een mooie omgeving heeft Goirle natuurlijk nog meer te bieden. Eén daarvan is Christian for men, een herenmodezaak met veelzijdige herenmode in Tilburg. Je vind hier de meest complete fashion collecties van toonaangevende Europese merken.

Een begrip in Tilburg

Christian for men bestaat sinds 1980 en is inmiddels een begrip in Goirle en Tilburg. We richten ons op een gevarieerd assortiment voor elk seizoen dat met veel zorg en liefde wordt samengesteld. Het doel van Christian for men is om klanten te prikkelen en te verrassen door middel van steeds vernieuwende collecties.

Ondanks ons uitgebreide assortiment hebben we de winkel overzichtelijk en rustig ingericht waardoor het voor jou als klant gemakkelijk is om u te oriënteren. Goede service is iets wat we hoog in het vaandel hebben staan. We nemen voor iedere klant uitgebreid de tijd. We helpen je graag met een goed, deskundig maar vooral ook eerlijk advies.

Vanguard - Christian For Men
Vanguard - Christian For Men

Voor de modebewuste man

Door te werken met gerenommeerde modehuizen zijn wij in staat om altijd weer de laatste mode en trends aan te bieden in onze winkel. Met 18 topmerken waaronder VanguardZiltonGentiluomo en Cavallaro Napoli richten wij ons op de modegerichte man.

Jong of oud, wij hebben voor iedere leeftijd en stijl voldoende aanbod. Kom binnen, pak een heerlijk bakje verse koffie met een gebakje en geef je ogen rustig de kost.

Bekijk alvast onze lookbook en get inspired by Christian! Hier posten we onze nieuwste collecties zodat je op de hoogte bent van de laatste trends.

De koffie staat klaar

Vind jij het belangrijk om goed gekleed de dag door te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Direct achter de winkel kun je gratis je auto parkeren.

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl