GANT herenmode in Tilburg

Bij Christian for men in Goirle, nabij Tilburg, vind je een uitgebreide collectie van GANT. Een Amerikaans merk dat absoluut niet mag ontbreken in je garderobe! Het begon allemaal met overhemden, die sinds 1949 een levende legende zijn. Geïnspireerd op de levenswijze en herkenbare stijl uit New York maakt GANT kleding van de fijnste materialen. Wat 70 jaar geleden begon als familiezaak is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd topmerk.

De geschiedenis van GANT

Bernard Gantmacher begon in 1910 zijn carrière met het maken van overhemden voor verschillende kledingmerken in de VS. Zijn zoons hebben het familiebedrijf voortgezet en lanceerden in 1949 het merk GANT. GANT heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in overhemden. De kleding is klassiek, gecombineerd met een moderne en casual twist. De collecties van GANT worden gekenmerkt door het kleurgebruik, de verfijnde kwaliteit, mooie pasvorm en tijdloze modellen. Het merk straalt de karakteristieke Amerikaanse preppy stijl uit. GANT gaat met de tijd mee en heeft zijn stijl met de huidige trends mee ontwikkelt maar blijft vasthouden aan de kwaliteit.

GANT herenmode bij Christian for men

Op zoek naar herenkleding van GANT in Tilburg? Of je nu op zoek bent naar een mooi overhemd, polo, shirt of vest, je vindt het allemaal in de collectie van GANT bij Christian for men. Ieder seizoen stellen wij weer een prachtige collectie samen.

Je bent vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Direct achter de winkel kun je gratis je auto parkeren.

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl