DRYKORN herenmode in Tilburg

Sinds 2021 bij ons in het assortiment: DRYKORN herenmode. Het bereikbare, relatief nieuwe merk is op de markt gebracht voor de individualistische man. In 1996 zag het merk voor het eerst het licht en sindsdien is het binnen enkele seizoenen uitgegroeid tot een echte fashion aanbieder die er toe doet.

Duurzaamheid

Anno 2021 wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Zo ook voor DRYKORN. Het merk doet er alles aan om zo veel mogelijk aan de planeet te denken. Zo werken zij er aan om seizoen na seizoen steeds duurzamer te worden aan de hand van een echte bucketlist. Gelukkig hebben ze al heel wat weg weten te strepen, namelijk:

  • 100% klimaat neutralere goederentransport
  • 100% compensatie voor alle emissies
  • Binnenlandse vluchten zijn verboden
  • 2/3 van de voertuigen zijn plug-in hybrides
  • Retourzendingen en oude goederen worden niet vernietigd
  • Ze gebruiken gerecycled papier
  • Ze voeren klimaatneutraliteit op het hoofdkantoor in Duitsland

De stijl van DRYKORN

Metropolitaans, bereikbaar, individualisme. Dit zijn dé kenmerken voor het hippe modemerk. DRYKORN werkt samen met verschillende ontwerpers om zoveel mogelijk verschillende stijlen aan te kunnen bieden. Hierdoor zijn ze bereikbaar voor het grotere publiek. De ontwerpers gebruiken stoffen uit dé modelanden Italië en Frankrijk, waardoor de kleding van hoge kwaliteit is.

De perfecte fit

De ontwerpen van DRYKORN zijn gemaakt door mensen, vanuit het uitgangspunt dat mensen de kleding dragen. Hierdoor biedt de herenmode van DRYKORN een perfecte fit voor elke man.

DRYKORN herenmode bij Christian for men

Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor thuis of een business casual outfit voor op de zaak. DRYKORN herenmode bij Christian for men biedt hét assortiment voor de individualist en metropolitaan! Je bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Je kunt gratis parkeren voor én achter de winkel. De koffie staat voor je klaar!

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl