Cavallaro Napoli herenmode in Tilburg

Christian for men in Goirle, nabij Tilburg, biedt een gevarieerd assortiment dat elk seizoen met veel zorg en liefde wordt samengesteld. Ons gevarieerd assortiment bestaat uit meer dan 18 merken. Een van deze merken is Cavallaro Napoli. Met een authentiek Italiaans merk als Cavallaro Napoli brengen we een stukje Italië naar Nederland. Wie er elk seizoen stijlvol uit wil zien, zit met Cavallaro goed. Alles is zo ontworpen dat het altijd perfect zit en ook nog eens functioneel is. Stijlvol, klassiek, elegant en gemaakt van hoogwaardige materialen. De Italiaanse mannen weten hoe je klasse uitstraalt!

Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli heeft als lijfspreuk fare una bella figura: het maken van een geweldige indruk. Dit is iets waar Cavallaro Napoli als merk voor staat.

De man achter Cavallaro Napoli is Giuseppe Cavallaro. Giuseppe begon in 1999 met een collectie zijden stropdassen die werden vervaardigd in een klein atelier in Napels. Hieruit ontstond een duidelijke missie om de authentieke Italiaanse flair naar Nederland te brengen. In 2003 zette Giuseppe Cavallaro zijn tweede stap door een shirtcollectie te ontwerpen. Deze collectie werd een groot succes in Nederland door de nu kenmerkende ontwerpen van shirts met hoge kragen, opvallende prints en het verfijnde geborduurde logo op de rechtermouw.

Met Napolitaans erfgoed nog altijd als kern, kent Cavallaro Napoli’s unieke, maar veelzijdige stijl geen grenzen. Sinds dit succes is Giuseppe Cavallaro gaan leveren aan kleine boetieks om vervolgens een brandstore in Utrecht te openen. Anno 2019 is Cavallaro Napoli uitgegroeid tot een bekend, volwaardig luxury fashion brand voor zowel dames als heren.

Cavallaro Napoli bij Christian for men

De authentieke Italiaanse stijl van Cavallaro past uitstekend in de collectie van Christian for men. We zoeken ieder seizoen weer naar de mooiste items van dit verfijnde merk. Je vindt bij ons de mooiste shirts, knitwear en colberts van Cavallaro. Allemaal met hun eigen mooie details en onderscheidende look.

Cavallaro Napoli herenmode in Tilburg
Cavallaro Napoli herenmode in Tilburg

De koffie staat klaar

Wil je de items van Cavallaro Napoli van dichtbij bekijken en rustig passen? Kom dan eens langs bij Christian for men, een herenmodezaak met veelzijdige herenmode in Tilburg. Je bent vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Direct achter de winkel kun je gratis je auto parkeren.

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl