Project omschrijving

Onze merken

Zilton

Zilton, onze passie voor mode is reeds meer dan een eeuw een feit”, zegt Paul Declercq, CEO van het Belgische mannen label Zilton en dit mag in de modewereld, die zich hoofdzakelijk voortbeweegt via trends van korte duur, als een grote uitzondering worden beschouwd.

Al in 1898 startten de overgrootouders van Paul Declercq met het maken van petten. Dit deed de familie tot 1960, toen de vraag naar petten sterk verminderde. Hippies waren niet zo gek op petten! Met als motto: ‘Niet iedereen draagt een pet, maar wel een broek’, startte vader Daniel in 1973 de productie van broeken op. De hoogste kwaliteit en een perfecte snit kwamen op de eerste plaats.

Tientallen jaren later namen Paul en zijn broer Tom het familiebedrijf over. In 1995 gaven zij de broeken collectie de naam “Zilton”. Van daaruit bouwden zij het merk verder uit tot een totaal concept van broeken, jasjes, pullovers, shirts en accessoires.

Christian for men voert het merk sinds 2016 en wij richten ons specifiek op het assortiment broeken. Met name de chino`s zijn voor ons heel belangrijk in ons assortiment. Door een ongeëvenaarde pasvorm en het gebruik van hoogwaardige Italiaanse stoffen, is Zilton niet meer weg te denken. Ook op het gebied van Zilton jeans bent je bij Christian for men aan het goede adres.

Impressies

De koffie staat klaar

Kom langs in de winkel

We helpen je graag met een goed, deskundig, maar vooral ook eerlijk advies!

naar contact