Project omschrijving

Onze merken

Carlo Lanza

De sokken en kousen van Carlo Lanza staan voor; ambacht, Italiaanse kwaliteit, exclusiviteit en persoonlijk contact. Hieronder licht ik graag toe waarom juist deze aspecten belangrijk zijn.
Alle Carlo Lanza sokken worden gefabriceerd in Italië. Ook bij eventuele toekomstige uitbreiding van het assortiment zullen de producten altijd afkomstig zijn uit Italië. Op dit moment ben ik de Italiaanse taal aan het leren omdat er nog veel Italiaanse ateliers niet buiten de landsgrenzen durven te treden vanwege de taalbarrière.
Alle sokken worden feitelijk met de hand gemaakt. Zie ook de film op de homepage waarin iedere stap van de productie is te zien. De afwerking, de kwaliteit, de pasvorm, aan alle details is evenveel aandacht besteed.
Exclusiviteit is zeer belangrijk voor mij. Dit komt omdat het merk en de producten zich niet lenen voor massaproductie en distributie. Daarnaast heb ik volledig vertrouwen in de geselecteerde verkooppunten die mijn mijn merk verkopen. Ik kies deze verkooppunten dan ook zorgvuldig uit. Hiermee wil ik voorkomen dat de sokken op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn en zo kan ik ook nog eens persoonlijk naar mijn klant blijven gaan.

De koffie staat klaar

Kom langs in de winkel

We helpen je graag met een goed, deskundig, maar vooral ook eerlijk advies!

naar contact