7 For All Mankind in Tilburg

Op zoek naar de perfecte jeans? Bij Christian for men vind je de geliefde jeans collectie van 7 For All Mankind. Met mooie washes en de beste pasvorm. Denim die bij elke dag en stijl past! Jouw perfecte jeans shop je bij Christian for men in Goirle, nabij Tilburg.

De geschiedenis van 7 For All Mankind

Denim jeans zijn al jaar en dag onmisbaar in onze garderobe. Met een comfortabele trui of net overhemd; de spijkerbroek is misschien wel het meest veelzijdige kledingstuk dat bestaat. De gemiddelde Amerikaan heeft zeven paar jeans in zijn kast. Dat deed Michael Glasser, Peter Koral en Jerome Dahan besluiten om in 2000 het merk 7 For All Mankind op te richten. Vanaf dat jaar is het tijdperk van de jeans voor altijd veranderd. Met hun jeans wilde ze een nieuwe revolutie teweeg brengen en denim naar een hoger niveau tillen. En met succes! Het merk werd al snel geliefd vanwege het innovatieve gebruik van stoffen, pasvormen en afwerkingen.

Het merk, dat ondertussen de roepnaam ‘Seven’ meekreeg, heeft zijn populariteit voor een groot deel te danken aan beroemdheden zoals Jake Gyllenhaal, Ben Affleck en Ryan Reynolds, die sinds de lancering van de mannencollectie in 2002, groot fan zijn van het merk.

7 4 all mankind in Tilburg

7 For All Mankind bij Christian for men

Kom de denim collectie van 7 For All Mankind bekijken bij Christian for men in Goirle! We helpen je graag bij het uitkiezen van de perfecte jeans. Op zoek naar een complete outfit? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de winkel vind je complete fashion collecties van Europese topmerken. We hebben voor iedere leeftijd en stijl voldoende aanbod.

Je bent vijf dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag) van harte welkom in onze winkel in Goirle, nabij Tilburg. Direct achter en voor de winkel kun je gratis je auto parkeren.

Openingstijden

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Contactgegevens

Adres Tilburgseweg 92
Plaats 5051 AJ, Goirle
Telefoon 013 547 0715
E-mail info@christianformen.nl